Probleme de conduită

În primul rând o întrebare retorică: de ce fătucile care umblă pe stradă îmbrăcate în maiou intim sunt ok, însă eu dacă aş face gestul ăsta, ar fi naşpa? Ce au, dom’le ele şi eu nu? Ţâţe? Ok, ok, lucrez la asta! Să vedem după aia dacă mai aud comentarii!

În al doilea rând, o altă întrebare: de ce ar simţi cineva nevoia să meargă pe stradă îmbrăcat în trening, atât timp cât nu e nici la alergat şi nu e nici Chivu, oprit un pic din drumul spre antrenament, la colţ la butic, să-şi ia ţigări? Şi cum de nu i se sterpezesc dinţii instant atunci când pun pe ei imitaţia aia de echipament olimpic românesc, din plastic roşu, galben şi respectiv albastru?Adică atunci când îmbrăca TOATE culorile deodată! Singurul animal mândru că poartă culorile astea ar trebui să fie papagalul ara şi încă vreo câteva găini din specii înrudite.

În fine, o constatare: m-au îmbolnăvit despletitele în mijloacele de transport în comun!
Frecvent, de când calc prima treaptă a tramvaiului până ajung mai sus, înot efectiv prin păr. Aceste făpturi care au senzaţia că sunt sexoase cu părul până la cur şi fără nici o formă, dar mai grav – imprăştiat peste tot – mă fac să respir pe sub gulerul cămăşii de teamă să nu le inhalez acarienii şi mă obligă să mă gândesc serior să merg cu o foarfecă la mine.
Drăguţelor, nu ştiu ce standarde aveţi voi dar vă dau eu un pont: Ileana Cosânzeana e doar un basm, Maria Dragomiroiu e mult prea bătrână că să mai fie şi frumoasă iar Paula Seling a dat-o dracu’ de treabă şi s-a dus la coafor.
În fine, eu n-am nici o treabă că aţi ales să trăiţi după moda anilor ’70 (omienouăsuteşaptezecişiceva, adică secolul şi respectiv mileniul trecut!), dar atenţie: eu de-acum încolo atunci când vreau să mă ţin de bară, mă ţin de bară. Nu mă mai uit câte fire am făcut captive sub palmă şi abiiiiiiiia aştep să mişti un pic din cap, ca să-ţi văd reacţia. Iar când nu voi avea aer, îmi voi face loc cu brişca. Să fie clar, eu când vreau respir, respir!

Explore posts in the same categories: Direct din inima strazii

4 comentarii pe “Probleme de conduită”

  1. ameţitul Says:

    bre, poate pe unde stai mata aveţi aer condiţionat în tramvaie, pe mine în RATB mă îmbolnăvesc cu totul alte lucruri decât despletitele 😦

  2. WaTzaP Says:

    E o placere, la 7 dimineata cand urc in autobuz spre munca, in tricou. Un FRIIIG, maxim. Soferii tin aerul conditionat pornit cand e temperatura normala si il inchid cand e cald 😐

  3. Retoric Says:

    pai doar atunci face fatza instalatia 🙂

  4. Ciprian Says:

    Aveam in liceu o colega cu o coafura de asta de ii ajungea parul pana la buci. Intr-o pauza i-au dat alte doua colege foc la par si au plecat din clasa. A simtit fatuca la timp mirosul de parlit.
    Pe unde trecea ea ramaneau fire de par in urma ei. Biacs. Daca luai un caiet de la ea, intre file mereu gaseai fire de par. Avea si mustata. =)) Dar la asta a renuntat mai repede, la cate mistouri s-au facut pe seama ei.


Lasă un comentariu